Luleåååå

Skrivit av Tess: 2010-10-29 | 21:45:15

Gårdagen spenderades med resa till Norrland och såklart nationalsporten Hockey! Självklart spöade Luleå skiten ut Södertälje, och eftersom Timrå också vann så var det dubbel glädje för min del..


Den här dagen har däremot varit en sorgens dag, med begravning och många tårar. Det är aldrig roligt att ta farväl, men härligt att se välbekanta ansikten och vänner. Och tårarna till trots så var det en del skratt och fina minnen.

Däremot vände dagen fort till lycka. Jag har ju känt lite småsparkar och att det har levt om en hel del i kaggen, men shit, antingen är det en retsticka, karatekid eller nya Zlatan som vevar runt i magen på mig. Första ordentliga sparken kom i bilen påväg hem till svågern, och sen har det levt om hela dan i magen sen dess. Och blödig som man tydligen blivit så vill man ju skutta av lycka och spruta glädjetårar varje gång.. Vad hände? Hur som helst är det en helt fantastisk känsla och man blir lycklig i hela kroppen! ♥

Efter middagen tog vi en sväng till Godishuset, och tre kilo godis senare och ännu ett avslutat Idol så sitter vi fyra i soffan i Luleå och bara jäser.. Känns skönt att vara här och att vi stannar ända till Måndag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0