Vilket härligt år!!!

Skrivit av Tess: 2011-01-05 | 19:40:23

Det känns att det här året kommer att bli det bästa, trots en lite halvtaskig startgrop, men så det ordnade upp sig...
Startade det nya året med ett akut sjukhus besök i Luleå efter att ha haft värkar flera dagar i rad.. De gjorde alla möjliga sorters tester och så fick vi se på lillprinsen våran som mådde gott där inne och inte alls vill komma ut än, trots att han lurats lite. Skönt att veta att han mår bra och växer som han ska. Livligare än någonsin och stark har han blivit. Man får sig en känga ibland, men det resulterar alltid i ett leénde. Man känner att det börjar bli mindre plats för honom att röra sig där inne och jag är fetare nu än någonsin, börjar bli svårt att andas nu när magen blivit så stor.
Läkaren har ordinerat mycket vila och jag jobbar numera bara på halvtid. Får se om man får nånting gjort här hemma nu, så långt är det ju inte kvar tills han kommer vår lilla "D"  =)
Möblerat om har vi gjort hemma också, så jäkla bra det vart, nu känns lägenheten mycket större och vi får mycket mer utrymme. Bra fengsui säger sambon. =)

Imorgon ska vi på IKEA för att inhandla lite nödvändigheter, så jäkla roligt! Jag älskar att gå på IKEA och shoppa. Sen ska vi rya runt lite på Barkaby Outlet också så det lär nog bli en del kassar med hem =)



.










































Kommentarer
Postat av: Annica Vahlström

Skönt att allt var bra trots alla värkar! Vila nu, Micke får sköta om dig lite extra nu, hälsa honom det:) Kramar från Umeå.

2011-01-05 @ 21:40:12
Postat av: Martina

Vad bra att det inte var någon fara! Ta hand om er nu!

2011-01-06 @ 19:17:18
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0