Vilken härlig morgon!!

Skrivit av Tess: 2011-04-29 | 08:43:57

Om, jag säger OM det fortsätter som det gjort under gårdagen och den här natten i fortsättningen så är det ju fantastiskt!!
Diesel har bara vaknat nåra ggr inatt och velat ha mat o blöjbyte, och jag känner mig utvilad och rätt pigg för en gångs skull. Vi har haft en mysig natt alla tre tror jag, jag har matat o pappa rapar som vanligt ♥
Vet inte vad det är, men sambon är mycket bättre på att få upp luften ur magen på lillfisen än vad jag är, jag har inte rätt teknik.. Men så står jag ju för maten, så nån rättvisa måste det ju vara =)

Men rapningen är rätt viktig, för annars kräks han så mycket lillstackarn. Men BVC sa att vissa barn kräks mycket och eftersom han går upp så bra i vikt och äter helatiden så är det ingen fara alls, förutom att mammsen tycker det är lite obehagligt för lillhjärtat.
Dessutom blir det MASSOR med tvätt!!
Så mycket som vi har tvättat sen Diesel kom har vi nog inte tvättat sammanlagt sen vi flyttade hit =) Men det blir ju bara två halvmaskiner på 30min varje gång, så det är inte speciellt jobbigt. Dessutom luktar kläderna så gott efterråt, vi har hittat ett toppen sköljmedel som är skonsam mot huden, och ändå doftar ljuvligt.


Skulle vilja gå ut på en jätte lååång prommenad idag, men det är ju så svårt när Diesel vill ha mat lite titt som tätt, och det är svårt att förutsäga när. Nappen funkar bara en kort stund, om den ens stannar kvar i munnen det vill säga, han är rätt duktig på att spotta ut den eller dra bort den med små nävarna.
Så jag antar att det får bli två halvlånga prommisar, med matpaus hemma i mellan.
Jag har lite svårt att sätta mig offentligt och amma, jag vet att det är helt naturligt och jag tycker inte alls det är konstigt när jag ser andra amma sina barn öppet, men jag känner mig obekväm i situationen och vill skyla mig så mycket som möjligt...
BVC sa nu när vi var där att det är ju så fint väder ute nu och att nu kan man ju amma utomhus när det är behövligt, men det känns inte riktigt som att jag bara skulle kunna sätta mig nånstans o göra det.. inte än iaf, men man kanske vänjer sig så småningom, och det finns ju filtar man kan täcka för med.. men nja..
De senaste två storhandlingarna jag o sambon haft på ICA Maxi har jag fått tatt Diesel och sprungit in på toa för att snabbmata lillfisen så han är nöjd ett tag till tills vi kommer hem..
haha så där sitter jag på toalettstolen o matar och känner mig stressad över att ockupera toaletten för nån annan stackars nödig handlare.. men What to do lixom?
Hur gör ni andra mammor??????


Ja, vi får väl se om gofisen sover lika mycket idag som han gjorde igår, då kanske jag hinner få nånting gjort här hemma också, om jag inte väljer att sitta o titta på underverket hela dan istället det vill säga..
Man kan verkligen sitta o titta på han hur länge som helst, och vips så har halva dan gått..
Men nu är det helg! och min Underbara fantastiska sambo sa imorse; jag har ingen aning om när det är morsdag, men jag tycker vi säger att det är morshelg den här helgen för att du gjort det så bra den här veckan.
Är han inte världens bästa så säg.. Gud vad jag är glad att jag har honom, han är guld värd.
Världens bästa pappa är han till Diesel också, det är underbart att se honom med sin son, ♥ Vår son ♥ =D


Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag är så lyckligt lottad!!!!

©
©
UNDERBART♥

Kärlek!

Skrivit av Tess: 2011-04-28 | 12:03:57

Man blir så himla lycklig när man ser det vackra lilla nyllet man skapat, det här är kärlek! ♥
Det händer så mycket helatiden, men hinner knappt med sig.
Diesel äter mest hela dagarna som det ser ut nu, och det märks både i blöjan och på vågen =)
Han väger nu 4280g så han har ökat rejält, vilket är toppen! Han har också hunnit växa 3cm. På BVC sa de också att han var väldigt vaken för sin "ålder". En pigg liten kille alltså =) Men det innebär också att mamma inte får så mycket gjort på dagarna. Jag ser ut som en tok o hemmet ser ut som ett bombnedslag och det blir till att vara snabb med matlagningen till middan, o lunch, ja det äter jag om jag hinner, annars blir det en snabb frukt eller macka om jag har tur =) (fast idag har han sovit jätte mycket såhär på förmiddan så nu har jag fått i mig bra med käk) =)
(har tryckt i mig en godispåse om dan nu under påsken ungefär.. men nu är det slut med det)
Köpte en babysitter för att Diesel ska kunna vara med när jag grejar, men han är inte allt för förtjust i den ännu så vi myser mest i soffan tillsammans han o jag medans pappa är på jobbet och längtar efter oss =)

Igår tog jag den första långprommisen i mina nya skor (reebok toner) har varit prommisar i converse tidigare, men nu ska kroppen formas hade jag tänkt..
Jag kan då säga att min mage är inte alls platt och smal som tidigare, men vadå, jag födde barn för två veckor sen, så det är ju inte så konstigt kanske..
Men jag har ett mål. Till Juli hade jag tänkt komma i hyffsad form iaf. Men ärligt talat så lider jag inte speciellt av det än så länge. Jag har ju fått världens underbaraste goklimp utav det så det är lätt värt lite extra hull runt midjan =)


Han är fortfarande väldigt snäll med oss, men är väldigt gosig och ligger helst i famnen helatiden, så det blir inte så mycket annat gjort som sagt, men vad gör det när vi har det så mysigt =)
Han sover super om nätterna och äter ungefär med 2,5 timmars mellanrum och då ligger han mest o vrider på sig o gnyr lite. Sen somnar han gött vid "maten" när han är färdig, och då är det dax för blöjbyte såklart, men han sover oftast igenom de också.. Inte speciellt besvärlig kille det här inte ♥
Men nu längtar vi till helgen då pappa får vara med oss hela dagarna. Nu har jag varit så trött när han har kommit hem så han har suttit o myst med Diesel hela kvällen och jag har slocknat i soffan på direkten. Det är så mycket lättare för mig att slappna av när jag vet att sambon har koll på Diesel. Som sagt är jag väldigt orolig för det här med P.S.D. av förklarliga skäl.


Lägger upp lite bilder på gofisen så släktingarna i norr får se, och som sagt är det förbjudet att kopiera dessa bilder utan tillåtelse!







Förlossningen..

Skrivit av Tess: 2011-04-24 | 16:34:34

Ja, men då gör vi ett försök att summera det hela =)


På lördagen den 9e körde jag iväg sambon med vän ut på krogen. Tyckte han kunde behöva gå ut o ha lite skoj, och så tänkte jag att OM det nånsin sätter igång så är det väl när han är ute. Men jag hade beordrat honom att ha telefonen nära till hands utifall att jag skulle ringa..

Vid halv 3 på natten kände jag att sammandragningarna började bli regelbundna. Jag hade ju haft så mycket sammandragningar mest helatiden den senaste veckan, så jag kunde som inte avgöra om de här var på riktigt eller om de skulle avta som vanligt.
För säkerhetsskull ringde jag till sambon för att be honom runda av o bege sig hemöver.. MEN så svarade han inte.. jag provade igen efter ett tag, men inget svar... när jag ringt säkert 5 gånger, och ringt hans vän också som inte svarade (bådas telefoner var avstängda) började jag bli ordentligt orolig. Tänk om det hade hänt nått..
I min förtvivlan klev jag upp o började storstäde sådär mitt i natten, för att försöka tänka på annat och lugna ner min oro.. Så där står jag mitt i natten med hyffsade värkar och försöker städa med de värsta tankarna i min skalle, att det hade hänt min älskade sambo nånting och att jag nu kommer bli helt själv med vårt barn...

Vid 5 tiden ringer han upp och ber om ursäkt för att hans telefon hade lagt av, och han inte märkt det. Han visste då inte att jag ringt som en galning.. Men han är på väg hem och han pratar med mig i telefon hela vägen...
Väl när han är hemma kryper jag upp i hans famn (så gott det går när man är fet som en flodhäst) och vi får nån timmes sömn, innan mina värkar börjar tillta.
vid två tiden på em har vi klockat ett tag och värkarna är nu 3st på 10 min..
Dax att ringa förlossningen...
Inge snack om saken, det var bara att bege sig in.

redan här har jag ont o vill ha lustgas ;) sista bilden på magen hemma.

På väg. Våra underbara vänner Frida o Anton kom o hämtade oss.
Stackarna fick stå ut med mitt gapande hela bilresan till BB-Stockholm.. haha Som tur var så var jag ganska trevlig MELLAN värkarna iaf ;)


Kommer in, och får ett bra välkomnande, med juice som smakar som drinken sanfransisco. götta! =)

De gör en undersökning och tydligen så har slemproppen gått. Den som jag hållit utkik efter i veckor!! men inte sett skymten av. Dessutom är jag öppen 3 cm.. wohoo Let´s get this party started!

Vid halv 6 på kvällen söndag 10e tycker de att jag ska ta en prommenad.. Jag vill absolut inte gå ut och det hade nog fan inte varit möjligt heller. Jag får ett gåbord och spatserar omkring i korridoren.. men smärtan vid värkarna gör det rätt obekvämt att vara i korridoren så vi går tillbaka till rummet..

19.30 får jag massa alvedon och ett bad, dessutom kör de in nålar i pannan o handen på mig.. sk akupunktur..
Varken badet eller akupunkturen gör någon märkbar verkan och jag börjar bli less på att ha ont o vill ha lustgas!!!
Sambon vill hjälpa mig att ta ur nålarna men jag förklarar för honom att det måste man minsan göra med finess..
haha NOT, tydligen var det bara att dra ur dom =)

21.01 får jag lustgas.. och ja det börjar ju roligt iaf.. jag o sambon har skrattkalas mellan värkarna som för övrigt gör sjukt ont!

22.15 nu öppen 4 cm.. det går sakta men säkert...

23.10 drar de på lustgasen för den ger inte full effekt längre.. dessutom vill jag nu ha EDA..

23.25 tar de hål på hinnan och sätter skalp ctg på Diesels huvud..
Fostervattnet går, och han har bajsat lite i det lillfisen..

23.55 läggs EDA, här har jag sjukt ont och lyssnar knappt på vad narkosläkaren säger åt mig att göra..
Men det går bra och jag tackar honom till tusen när den börjar kicka i..
Det var så lite så säger han o skrattar..
INTE för mig säger jag och är så lättad..
Äntligen får jag vila lite. Jag kan fortfarade känna sammandragningarna, men de gör inte alls ont längre.. skönt!
EDAn var det absolut bästa hittills!!
Jag sover lite..

02.00 får jag värkstimulerande dropp, då det inte händer så mycket efter EDA-bedövningen..

02.30 börjar EDAn avta, och de fyller på. jag står vid gåbordet och försöker låta tyngdlagen ha sin verkan, samtidigt som jag gungar lugnt fram o tillbaka..
Sambon sover stackarn, som han har stöttat mig och passat upp på mig, helt utmattad storhjärtat.
Jag står vid mitt gåbord o kollar på honom där han sover och är lycklig över att han är min ♥

03:45 har jag lagt mig ner på rygg, men Diesel gillar det inte och hjärtljuden går ner massor, sköterskorna kommer in o ber mig lägga mig på sidan, och han återhämtar sig snabbt..

shit, här vart jag orolig!!!! Men som tur är gick det snabbt och bra!!

vilar i sidoläge, samtidigt som sambon regelbundet rapporterar Diesels hjärtljud, då jag själv inte kan se monitorn.. Det enda som är viktigt är att lillhjärtat mår bra!

07.15 sitter o rullar på en pilatesboll, men det får mig att må illa. Sköterskan säger att det är bra för då trycker det på nån speciell punkt, och Diesel är på väg neråt..

08.00 Nu är jag öppen 8 cm, och börjar få ont igen så de fyller på EDAn igen.

Jag försöker gå på toaletten, men ingenting kommer och jag känner mig inte ens kissnödig..
09.37 tappas jag på 2dcl urin som "ligger ivägen"
jag trodde det skulle göra ont, men det kändes inte alls..

09.40 nu är jag öppen 10 cm!!

10.30 Diesel gillar inte mitt värkstimulernade dropp så de sänker det och han mår genast bättre.

10.40 börjar det trycka på och jag får ytterligare påfyllning av EDAn, men jag tycker inte att det hjälper lika mycket längre. För varje värk så känns det mer o mer och de börjar göra riktigt ont igen....

11.50 Nu har jag ordentliga krystvärkar och har provat olika ställningar hittils som inte funkat, som att sitta på huk på en förlossningsstol samt stå på knä o hänga över ryggstödet på sängen..
Barnmorskan säger åt mig att lägga mig på rygg o en sköterska håller ena mitt ben o sambon det andra, som om jag satt i luften lixom..

11.55 Krystvärkar, och NU gör det ONT!!!!!!
Jag får superbra vägledning av Bm i aktiv krystteknik, men helvete det gör ont.

12.20 måste de sätta om elektroden på Diesels huvud för den har lossnat..
Jag blir less som fan för jag har så ont, och det känns som att det här kommer ta jätte lång tid..

Jag krystar på som bara den, och det bränner och gör sjukt ont. Jag får inte hålla i sköterskan längre för tydligen gör jag illa henne ;) Sambon däremot får stå ut med mina naglar inborrandes i hans hand =)


12.33 Föds vår underbara vackra och helt fantastiska son!!
Hur ont det än gjorde så var det värt det när jag får upp honom på bröstet ♥
Han skriker på en gång och så fort han kom upp på bröstet börjar han suga.. dessutom skiter han på pappas hand ;) haha


Jag var orolig att det skulle göra skitont att föda ut moderkakan också, men det gick hur smidigt som helst.
men det gjorde lite ont att få bedövningen för de 5 stygn jag fick sy där nere innuti, för Diesel kom ut med ena näven vid huvudet så han "rev" mig lite innuti. Men jag sprack ingenting på utsidan vilket jag är otroligt glad och tacksam för!




Jag tycker att förlossningen gick jättebra i sin helhet och resultatet är det största i livet ♥

Sen spenderade vi 2 supermysiga dygn på patienthotellet där vi bara rådde om varandra, åt god mat o snusade på vår nya lilla familjemedlem ♥
(samma gäller dessa bilder såklart ©)

Hönsmamma

Skrivit av Tess: 2011-04-22 | 11:06:46



Det är underbart att vara mamma till den här fantastiska lilla varelsen. Han är nästan för snäll med oss. Gnäller knappt när han vill ha mat, o ibland får man nästan väcka honom när det är matdax på kvällen.
På nätterna vaknar jag av att han ligger o rör sig o gapar efter sina små händer o då vet man att det är mjölkmaskinen som gäller. Vi har sån himla tur som har en sån snäll liten pojke.
Blöjorna går åt som bara den för allt som kommer in ska ju ut igen.. och gärna precis när man satt på en ny blöja, då brakar det till, så är det bara att byta igen. Men vad gör det =)

Det bästa är nog ändå vagnen, där sover han som en prins och tycker det är jätteskönt att åka omkring i det fina vårvädret..
Trots att morsan är värsta hönsmamman och ska kolla så han inte är för varm typ var 10e meter.

Jo, jag är verkligen värsta hönsmamman, eller lite fjåsig som min sambo säger ;)
Kollar han helatiden så han har det bra.
Det är nog ändå värst på natten, då ligger jag precis brevid hans säng, så jag kan se att han andas helatiden.
Första nätterna tvingade jag sambon att sova i skift så vi kunde ha full koll, nu låter jag iaf honom sova så ligger jag på halvsömn o är på min vakt helatiden..
Funderar på att skaffa ett andningslarm, men alla barnmorskor jag pratar med avråder mig skarpt, så man blir lite förvirrad.. Sen finns det ju så många olika sorter.. och tydligen så fellarmar de rätt ofta..!?
Det senaste jag hörde var att sova med napp skulle vara bra, men han är inte så förtjust i den, så det funkar inte så bra..
Anledningen till min extrema oro har att göra med att en nära släkting till mig miste sin 3 månader gamla dotter i plötslig spädbarns död för snart ett år sedan.
Det är så fruktansvärt och jag kan inte ens föreställa mig den otroliga smärta och sorg de var med om..
Ens barn är verkligen det käraste man har ♥




Just nu ligger guldklimpen min här brevid o bara myser. Jag kan spendera timmar på att bara titta på honom.. Hur ska man nånsin få nånting gjort?

Påsksnygg =)
Morgonmys hos pappsen ♥






Självklart är det förbjudet att kopiera bilderna utan tillåtelse ©


Världens bästa vecka!

Skrivit av Tess: 2011-04-17 | 20:41:41



Imorgon har Diesel funnits hos oss i en hel vecka, den absolut bästa veckan i hela mitt liv!
Det har inte blivit allt för mycket sömn, men vem vill sova när man kan ligga o titta på den här lilla varelsen dygnet runt...
Det är knappt så man kan tro att det är sant, är han verkligen min, har jag gjort honom..
Min alldelses egna lilla mäniska ♥

Jag har inte ens hunnit gått igenom förlossningen mentalt i min egen skalle ännu, men ja, den kommer så småningom.

Varje dag är en upplevelse, man lär känna något nytt om sin son helatiden, men det är inte allt för lätt att få till nån form av rutiner, men det kommer väl så småningom..
Han är iaf hitills otroligt snäll, inge gnäll eller skrik alls nästan, vilket är skönt, för det skär i mammahjärtat när han gråter.
Han gnyr till lite när han vill ha mat o börjar smaska på smånävarna sina, då är det bara fram med mjölkmaskinerna.
Han tog bröstet direkt när han föddes, och har haft ett bra grepp sen dess, inga såriga bröstvårtor här inte, vilket jag är väldigt glad över..
Däremot så gjorde det sinnessjukt ont när råmjölken rann till o blev riktig mjölk. Jag trodde brösten bokstavligt skulle explodera, så jag var tillslut tvungen att stå i duschen med rinnande varmvatten o handmjölka för att lyckas släppa någorlunda på trycket.. Febrig o hängig vart jag också, men som tur var gick det över efter en dag.
Nu funkar det jätte bra, och han är ett riktigt matvrak.. Vilket märks på antalen blöjbyten per dag också.. mästerskitarn ;)
Dessutom har man ju fått erfara den klassiska pojkduschen ett antal gånger vid blöjbytena, och man blir lika förvånad varje gång.. men så ser han sådär oförskämt nöjd ut också när han lyckats kissa ner mamma för 5e gången =)
Däremot var jag nog aldrig beredd på den så kallade 4e dagens hormonkarusell.. Jag lipade helatiden o när sambon frågade vad det var så kunde jag bara svara : jag är såå lycklig. Och tårarna sprutade helt okontrollerat titt som tätt, för ingenting.. Inte alls konstigt sa Barnmorskan som fick sig nåra grinattacker under vårt återbesök och pku-test i fredags..
Han hade bara gått ner 130g så det såg jätte bra ut.. vi får se imorgon när bvc kommer på besök om han lyckats vända redan och hulla på sig, vilket jag skulle bli väldigt förvånad om han inte gjort, så som han vräker i sig =)


Min mamma har som sagt varit här i nåra dagar och tagit hand om oss, vilket har varit GULDvärt!! Hon är bra Diesels mormor ♥
Skönt att ha någon med så mycket erfarenhet o kunskap (mor till 4) i närheten såhär i början.
Dessutom har hon skämt bort oss totalt med sjukt god mat, städning o allt annat praktiskt. ♥
Idag var resten av familjen (utom syster Carro som kommer imorgonkväll) här på snabbbesök för att spana in mästerverket vårat också =)
Är ju så svårt när man bor så långt borta från familjen, men mysigt att de kom..


Just nu ligger mina två favoritpojkar o myser i soffan och man kan inte annat än le.. hur kunde jag bli så lyckligt lottad?



Diesel

Skrivit av Tess: 2011-04-15 | 18:38:52

Vår Underbara Lilla Diesel
11-04-11
3755g. 52cm.

Att bli mamma är det absolut största som sker i livet. Det går inte med ord att beskriva den lycka och kärlek jag känner över denna underbara magiska lilla krabat. ♥

Förlossningen gick förvånandsvärt bra även om den var lång?! (inskr söndag 10e ca 16.00 o han kom måndag 11e 12.33), men helvete så ont det gjorde, men det var det värt! får väl beskriva den mer senare om nån ev skulle vara intresserad. =) skönt att den startade av sig själv iaf.
Just nu går dagarna bara åt att beundra mästerverket vi skapat, därför lite glest med blogginläggen =)
Han är fantastiskt snäll och äter och sover mest helatiden, när han inte ligger o kikar och försöker upptäcka världen.
Jag och sambon bara njuter av varje minut tillsammans med vår son, och ett stoort plus är att "mormor" är här på besök och passar upp på "mamma och pappa" under tiden ♥

nä, nu har det gått på tok för många minuter sen jag snusade på lillhjärtat sist.. hejdå ;)



Måste passa på att tacka för alla fina lyckönskningar vi fått, man blir alldeles rörd att så många är så glad för våran skull ♥  TACK!!


Hur mycket..

Skrivit av Tess: 2011-04-09 | 10:07:52

Snor kan det finnas i en näsa igentligen??
Men jag börjar känna mig på bättringsvägen även om snoken är snortjock, men imorgon borde jag vara frisk.. tycker jag.. Blir ännu en dags vila iaf.
Har haft tokmycket sammandragningar under natten, nästan så man började hoppas på att det kanske var dags ändå.. men näe, de gör ju som lite mer ont nu är tidigare, men ändå så känns det att det inte är de där riktiga värkarna.. aja, som sagt, kanske lika bra han håller sig där inne tills morsan är helt frisk.. Imorgon då alltså =)

Hur vätskefylld kan en människa bli på en skala??
bara de senaste tre veckorna har jag gått upp minst 7-9kg, fått små sprickor på magen och ben som snarare ser ut som tjocka rör.. och för att inte tala om dubbelhakan som vuxit fram och alla dessa krämpor.. ja hua..
Inte nog med att man är less för att lillskiten inte vill titta ut, man ska bli fet på kuppen också... takkarr..
ca 20kg nu...
Men det är det ju värt såklart....
haha dessutom kanske schwartzwaldtårtan har ett finger med i spelet.. men det är det också värt =)

min fina feta fot såhär på morgonkvisten..

och hur kommer det sig att den ena är mer uppsvullen än den andra???!!!!



Trött

Skrivit av Tess: 2011-04-08 | 16:19:29

trots att jag sovit nästan hela dan.. Är om möjligt mer sjuk idag än igår, men nu hoppas jag vara på bättringsvägen..
Var på sista besöket hos barnmorskan idag.. allt ser fortfarande ut som det ska och om en vecka är vi föräldrar.. senast! DET känns skönt!

Här är dagens tjockis:


Tur det är så mycket hockey nu varje dag så man har nånting att sysselsätta sig med på kvällarna..
Skönt att Skellefteå kammade hem segern igår, även om det var lite onödigt spännande tyckte jag.. Och idag får vi hålla tummarna för att vårt andra norrlandslag ska hålla sig kvar i elitserien.. stackars ö-vik eljest säger jag bara..

Lycka idag då ännu ett vampire diaries-avsnitt kommit.. det ska jag avnjuta härnäst nerbäddat i soffan med snorig näsa och en bunt halstabletter.. lite mer synd om mig än vanligt idag..

Snorjärs..

Skrivit av Tess: 2011-04-07 | 14:50:07

Bf+9 idag och alla väntar med spänning.. Men det blir ingen bebis idag heller..
Just nu har jag lyckats dragit på mig nån dunderförkylning dessutom så nu kan han gott stanna där inne nån dag till så jag får krya på mig..
Var värre igårkväll och i morse, snorig, hängig o sjukt ont i halsen. Nu har jag gurglat nå antibakteriellt som tydligen ska vara bra och sovit hela dagen, så jag känner mig faktiskt lite piggare, tror det kommer gå över rätt fort ändå.
Men jag vill ju inte att lillfisen ska komma ut o så ska morsan smitta ner han med hemskbacillusker på en gång. Nä har han stannat såhär länge kan han gott stanna en eller två dagar till.. men sen får han komma!
Så från att ha gått o bara väntat o väntat så försöker jag nu hålla igen.. iaf över den här dan.. =) inget te idag alltså =)
Nä nu ska jag åter igen gå till sängs.. den här gången med en stooor dos Schwartzwaldtårta för det är ju bra vid förkylning va?? ;)

Ja det är väl bäst..

Skrivit av Tess: 2011-04-06 | 17:06:35

..att man uppdaterar här så inte nån får för sig nått....
Ingen bebis i sikte.......

Shoppat..

Skrivit av Tess: 2011-04-05 | 16:52:16

Blir man lycklig av pengar?? Ja iaf av att spendera dom... =)
Nu har jag varit en lov i gallerian här intill främst för att införskaffa det omtalade hallonbladsteét alla snackar om, så vafan det är klart det är värt ett försök iaf... en kopp morgon o kväll.. men visst är det typ kväll nu va???
Ja, vi får väl se om det är nå hockuspockus med det här.. =)

Sen så har jag varit på jakt efter denna otroligt fina body när den fanns i grått runt jul, men den var då slut precis överallt, jag letade hela Stockholm runt tro jag utan att lyckas.
Så tro på fan jag vart lycklig när jag nu hittade denna i vitt istället.. Klart man slog till.. tog en lite större storlek dock, med tanke på att den här ongen inte vill komma ut än så har han väl redan vuxit ur sina första kläder när han väl kommer =)



Sen hade de tokrea på Hemtex här i gallerian också, så jag var ju tvungen att ta mig en titt =)
Jag är helt inne på randigt nu (jag vet typ 2år för sent men jag gillart) och hittade de här stora tokmysiga kuddarna för bara 99spänn styck!! Breda ränder på ena sidan o smalare på den andra, så man kan varriera sig dessutom =)



Nä nu ska vi se om det här teét hjälper, hon på blad och ört-shoppen talade mycket gott om det iaf, men hon sa också att det inte smakade sådär skitbra, men inte vet jag om det var så farligt.. =) Iaf så känner jag mig på lite bättre humör, och det är ju alltid nått =)
Wish me luck..


Nä mina vänner vet ni vad...

Skrivit av Tess: 2011-04-05 | 11:49:44

Det blir nog ingen bebis här helt enkelt... Det är iallafall så det känns...
Bölade ögonen ur mig som vanligt vid gårdagens en unge i minuten o satt o tyckte synd om mig själv för att jag inte får ha ont o klämma ut min heffaklump..
Jag är så stor o fet nu att jag kan knappt röra mig, o det kliar nå djävulsk på magen där bristningarna börjar krypa fram.. Håret står åt alla håll o kanter o utväxten blir större för var dag som går.. lixom jag....
Man skulle nästan kunna säga att jag börjar bli lite less nu...

Igår tog jag med mig sambon för en prommenix till affären, blev halvstorhandling som vanligt när vi går på affärn tillsammans.. tur det är maxi ;) MEN till min stooora förtvivlan hade de slut på schwartzwaldtårta, det som var det viktigaste på heeela inköpslistan.. eller ja det enda på min lista egentligen.. så det var bara att traska över kungsholmen till andra sidan o en annan affär.. o jag sa det till sambon på vägen att håll undan för är det slut på den här affären också kommer jag ställa mig o storböla i butiken så det så...
Som tur var slapp jag det eftersom de hade gosakerna.. Nu är det bara såhär att tårtan som förut räckte till 4gånger nu har börjat blivit 3.. ja men bitarna blir ju så små annars.. och ju större jag blir, desto MER vill jag ha...
Och vad ska jag annars göra på dagarna när jag har städat o tvättat håret för 511e gången om jag inte får trycka schwartzwaldtårta???

Nästan

Skrivit av Tess: 2011-04-04 | 11:35:58

en vecka över tiden nu.. och det verkar dröja ännu längre..

Har sovit halva förmiddan, ätit frukost två ggr, spelat ett nytt spel på mobilen som jag blir tokförbannad på när det inte går som jag vill, och avverkat senaste Desperate Housewives avsnittet som till min stora besvikelse var helt värdelös.... Vad ska man hitta på härnäst??
Skulle sitta fint med en prommis just nu, men jag tror min fötter håller på att ge upp ;) Fast det är klart, magen skriker efter schwartzwaldtårta så till affärn får de så lov att bära stora tjocka mig ;)

okejdå..

Skrivit av Tess: 2011-04-03 | 16:28:40

den här bjur ja på ;)
Läckertuss deluxe ;)

BF+5

Skrivit av Tess: 2011-04-03 | 11:01:00

and still nothings happening..
Igår var jag ute och gick längre än jag någonsin gått förut tror jag, och det känns i fötterna idag kan jag säga.. Så kommer han inte ut efter den promenaden så är det nog lika bra att ställa in sig på igångsättning den 13e och skulle han mot förmodan vilja komma tidigare så är det en bonus!!
Men den 13e känns såååå långt borta just nu.. huuuu
Och jag skulle ju som vilja att det satte igång av sig självt.. jag som fyllt frysen med go-mat och lixom sett fram emot att börja värkarbetet hemma med alla förberedningar och allt vad det innebär o sedan åka in till BB-stockholm för själva slutspurten..
Men men huvudsaken gofisen kommer ut och mår bra, det är det som är viktigast..
Just nu känns det ju nästan som att det aldrig kommer att bli nån bebis, jag kommer vara såhär smällfet för alltid ;)
haha ja vad gör man inte för att försöka försköna bilden en aning ;)

Tjocksmock...

Skrivit av Tess: 2011-04-02 | 10:20:03

Haha jag o sambon hade ett gott skratt här på morgonkvisten när jag la upp mina fötter på vardagsrumsbordet.. haha snacka om elefantfot ;)


Idag tänkte jag bege mig ut på en lååångprommis.. mest för att jag är så less på att bara sitta inne o häcka, men vi får väl se hur långt mina feta fossingar bär mig ;)


Igår kollade vi på det senaste avsnittet av grey´s anatomy.. de sjöng ungefär två tredjedelar av programmet så det var ju helt värdelöst, hur tänkte dom då??? Däremot förlöste dom en bebis i v 23 eller vad det var och den var sååå liten o jag satt o storböla här i soffan.. Fasen man har blivit så blödig, och speciellt när det gäller barn. Helt sjukt vilka modersinstingter man grott på sig på sista tiden...



en bild från långprommisen häromdan:


April April...

Skrivit av Tess: 2011-04-01 | 11:56:39

Nä jag kommer inte försöka lura nån idag och säga att han är på väg...

Kom nyss hem från barnmorskan, allt såg bra ut och han är ordentligt fixerad iaf, ska dit igen nästa vecka om han inte hunnit kika ut till dess och få info om igångsättning. Senast den 13 blir det isf, så det känns ju skönt att ha ett "slutdatum" börjar ju nästan kännas som att det inte kommer att komma nån bebis över huvudtaget här... Men det blir det alltså.. även om den 13e just nu känns väldigt långt borta..
Men det är väl bara att fortsätta hoppas varje dag att det ska sätta igång av sig självt.. Han har det helt enkelt alldeles för bra där inne lillfisen♥

Får se vad man ska hitta på ideg nu då.. tog en svängom i gallerian här brevid efter bm besöket, och nu såhär efter lunchen ska jag trycka i mig lite schwartzwaldtårta.. men sen då? vad ska jag då hitta på????
Borde kanske inte trycka i mig så mycket tårta igentligen.. ställde mig på vågen hos bm.. och ja 15kg har jag iaf gått up.. men what the hell, det gäller ju att passa på. och de säger ju att man förbränner ca 500 kalorier i timmen under förlossningen så det är ju bäst man fyller på ;)


tänkte lägga in en bild här, men satan så fet jag såg ut så det bjur jag inte på, så det så ;)


RSS 2.0